Om SpAek Education

Noggrann tanke bakom varje
språkutbildning

SpAek Education grundades 2012 och erbjuder skräddarsydda språkkurser till enskilda och grupper. Idag är SpAek Education ett aktiebolag som drivs av ägarna Malin Åström, Elena Tordengren och Martina Sundberg.

Våra språklärare är noggrant utvalda, och vi ställer höga krav på varje språklärares kompetens och erfarenhet av att utbilda vuxna.

Skräddarsydda språkkurser
för varje individ

Vi erbjuder effektiva, flexibla och kvalitativa språkkurser till en varierad kundkrets. Vi har sedan starten 2012 utfört språkkurser för privatpersoner, större och mindre företag samt skolor, universitet och myndigheter.

Träffa teamet bakom SpAek Education


Elena Tordengren

Personal- och marknadsföringsansvarig

Telefon: +46 (0) 70 032 08 49
Email: lena@spaek.se

Elena är delägare och ansvarar för rekrytering, marknadsföring och sociala medier. Elena har jobbat med SpAek Education sedan oktober 2013 och är språklärare i engelska, ryska och svenska. Elena är utbildad lärare i engelska (MA) och har jobbat som språklärare i mer än 15 år.

Martina Sundberg

Ekonomiansvarig

Telefon: +46 (0) 70 829 43 632
Email: info@spaek.se

Martina är delägare och företagets ekonomiansvarig. Martina är utbildad översättare och lärare i svenska och spanska. Hon översätter och undertextar från engelska, spanska, italienska, portugisiska, danska och norska till svenska, och gör också korrekturläsning/granskning på svenska.

Malin Åström

Personal- och kundansvarig

Telefon:
+46 (0) 73 063 97 32
Email:
malin@spaek.se

Telefontider:
Måndagar 8-10.30
Tisdagar 13-17
Fredagar 8-12

Malin är delägare och företagets personal- och kundansvarig. Malin har jobbat med SpAek Education sedan februari 2014 som lärare i svenska som andraspråk och italienska. Malin är utbildad språkkonsult i svenska, har jobbat som språklärare i drygt 20 års tid och undervisar i alla nivåer av svenska.